2011-07-19 08:50:43• hírek • Szatmár.ro

Segítség kell a megcsalt feleségnek

Csak a nagyszülőkre támaszkodhat Liptai Claudia új kedvesének, B. Péternek a felesége  azok után, hogy férje cserbenhagyta a műsorvezető miatt.

A két pici gyerekkel egyedül maradó asszony környezete szerint nagy a baj: a fiatalasszonyt állítólag annyira megviseli a közelgő válás, hogy a közvetlen hozzátartozóin és a barátain kívül már senkivel sem beszél.

Reggel kimegy az otthonától néhány saroknyira található közértbe, megveszi a reggelihez valót, hazasiet, és magára zárja a kétszintes lakás ajtaját.

Hétfői számunkban írtunk róla, mennyire megviselték a szoptatós anyukát a történtek, mennyire kikészítette, hogy imádott férje elhagyta őt a TV2-es kolléganőjéért.

– Viki nagyon, de nagyon aranyos lány. Mindenki szereti, mert kedves és jóravaló. Van, hogy behozza a piciket is hozzánk a boltba – magyarázta lapunknak az egyik eladó.

– Hétfőn volt itt utoljára, vett néhány zsemlét, s már rohant is haza. Közvetlen szomszédjai szerint azért távolodott el egymástól Viktória és a férje, mert Péter túl sok időt töltött a munkahelyén.

– Egészen elkép e sz tő idő pontokban járt haza Péter – magyarázta lapunknak egyikük. – Hajnalban bement a tévéhez, és előfordult, hogy csak késő éjjel jött haza. Amióta különváltak, Viktória nem igazán beszél senkivel. Bezárkózik a lakásba, előfordul, hogy egész nap nem is látjuk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: